*Kertépítés

Kertek építése, tereprendezése, kertgondozás, növénytelepítés

Az elkészült ingatlanok megszépítésének egyik fontos tényezője a kert ! Segítségükre tudunk lenni ebben a tényezőben is elég nagy intenzitással, mini föld gépeinkkel rövid idő alatt sikk tereppé alakítjuk a volt építési területeket tehergépjárműre rakodjuk a különböző építési törmelékeket valamint hulladékokat, igény esetén különböző minőségű töltőföldet szállítunk a megrendelőink kérésére a területek kialakításához.

Akár a sziklaketeik , vagy házi tavaik építésében is szolgálataikra tudunk lenni. Ha mindez elkészült jöhet a termőföld, öntöző berendezés, növénytelepítés,füvesítés stb….

Ha valaki éppen az építkezés végére már kifogyott anyagi tartalékaiból annak is van megoldás .Az elkészült terepeket nem kertészeti minőségben, de nagyon tetszetős és precíz kivitelben kerté alakítjuk az önök igényeit átbeszélve. Roppant nagy előny még az is, hogy rengeteg minőségű föld között tudnak válogatni (Marhatrágyás föld, termőföld, tőzeges föld, humusz, lapály föld …stb.) a kertek építésében. Ha mindezzel elkészültek az élvezetek mellet már csak a kertgondozás marad . Az év bármely szakaszában segítünk önnek a fűnyírásban, a fű hulladék eltüntetésében, a fa levelek és más kerti növény gondozásban is.

Állunk szíves rendelkezésére, keressen minket bizalommal!

Tel: 06-20-393-93-41 

Elérhetőség

Tar és Fia Bt.

Cím:

2030 Érd, Fuvaros utca 123.

Telefonszám:

06 (20) 393 93 41

E-amil cím:

taresfia@gmail.com

Visszahívás kérése

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót*
Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Diósd, Érd, Törökbálint, Pest megye