Bemutatkozás

Cégünk a Tar és Fia Bt építőipari vállalkozás, amely gépi-kézi földmunkával, ömlesztett áruszállítással, valamint útburkolat építéssel foglalkozik. 1998-ban alakult vállalkozásunkkal többnyire magánépítkezéseken vállalunk kisebb nagyobb földmunkákat, útburkolat építési munkákat , valamint ömlesztett árú kereskedelemmel is foglalkozunk. Az elmúlt négy évben már előfordulunk kisebb nagyobb önkormányzati beruházásokon is Fővállalkozás ként és alvállalkozásként is egyaránt.

Megpróbálunk minden megrendelt munkának megfelelni és felelősséget vállalni az általunk elvégzett munkákért , ezért garanciát , szavatosságot vállalunk ! Számunkra minden ügyfél az elsők között szerepel a legkisebb és a legnagyobb megrendelő egyaránt! Számunkra fontos az elégedettség és ezért nálunk a minőség az első !   

Az utóbbi időben gépparkunk kibővítésének köszönhetően Pátyi, Telki földmunkákban is meg tudunk jelenni önjáró földgépeinknek köszönhetően .  A Budakeszi földmunkáinkban a szűk utcákra való tekintettel akár minigépekkel is tudjuk vállalni a munkákat úgy ahogyan ezt már évek óta végezzük a Törökbálinti földmunkáinknál is. Folyamatosan végzünk Érden földmunkákat és heti előfordulással Budapesti földmunkákban is részt veszünk! Tárnoki földmunkáknál a nedves talajvizes területeken akár gumi lánctalpas  gépekkel is tudunk földmunkát végezni.

 Referenciáink:

  • Puhi- Tárnok Kft : Érdi Önkormányzat Járdaépítési munkák.
  • Ékf Érdi Közútkezelő Kht: Érd autóbeállók alépítményi munkák.
  • Puhi- Tárnok Kft: Százhalombatta Leállósáv alépítményi munkái.
  • Lasselsberger Hungária Kft: Budakeszi Betongyártási homlokrakodási munkák
  • Puhi- Tárnok Kft: Csepel önkormányzat Parkoló és járda alépítményi munkái.
  • O and Real Kft Diósd : Parafa dugó Gyár Földmunkái, valamint sóder, homokszállítási munkák.
  • Diósd Önkormányzata : Útszegély kő , valamint útburkolat építési munkák.

Szeretne egy megbízható építőipari céggel együtt dolgozni?

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!