Földmunka

Földmunka

 Vállalkozásunk első számú főtevékenysége a Gépi földmunka! Földmunkáink során különböző típusú gépet például Bobcat földgépet, vagy Jcb kombinált univerzális földgépeket használunk.

A gépi földmunkák során gyakran fordul elő, hogy tehergépkocsikra is igény alakul ki , vállalkozásunk négy  kerék meghajtású billenős teherautót is tud foglalkoztatni, de gépparkunk részét képezi kisebb méretű teherjármű is akár daruval szerelve is.

Törökbálinti földmunkáknál például akár kisebb teherautóval és kisebb méretű Bobcat földgéppel is tudunk dolgozni a szűkebb ingatlan méretek miatt, viszont Budaörsi földmunkáknál , vagy Érdi földmunkáknál ahol találhatók nagyobb méretű ingatlanok is ott nagyobb méretű földgépeket és nagyobb méretű teherjárművel tudunk a rendelkezésükre állni. Tehát legyen az pince vagy sávalap, vagy tereprendezés, de akár föld szállítás mi állunk rendelkezésére minden kedves megrendelőnk számára!

A gépi földmunka mellet vállalunk kézi földmunkát is egyaránt akár kertépítéseknél, árokásásoknál, medenceásásoknál vagy legyen bármilyen kézi földmunka igény mi rendelkezésre állunk!       

Gépi földmunka
Földmunka Gépi földmunka Gépi földmunka
Földmunka Földmunka Érd Földmunka Érd
Földmunka Érden Földmunka Érden

Elérhetőség

Tar és Fia Bt.

Cím:

2030 Érd, Fuvaros utca 123.

Telefonszám:

06 (20) 393 93 41

E-amil cím:

taresfia@gmail.com

Visszahívás kérése

Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót*
Ide kattintva elolvashatja az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Diósd, Érd, Törökbálint, Pest megye